Mod Archive Forums Mod Archive Forums
Advanced search  

News:

Please note: Your main modarchive.org account will not work here, you must create a forum account to post on the forums.

Pages: [1] 2   Go Down
  Subject Started by Replies Views Last post
0 Members and 2 Guests are viewing this board.
Size limit for ProTracker samples « 1 2 » Subi 14 21906 Last post November 06, 2013, 21:56:59
by Deltafire
[no bug] Gravis Patches Bug « 1 2 » crescent 11 10546 Last post September 19, 2007, 19:54:38
by raina
[no bug] Keyboard bug on Mac OS X jaygrp 7 6121 Last post May 13, 2008, 15:59:20
by jaygrp
E60->E6x cause jump position to the next pattern tebirod 6 4487 Last post August 24, 2010, 12:02:03
by tebirod
MT 0.90.85, Windows 7, freezes while loading this file ssj 5 4344 Last post May 01, 2010, 19:05:58
by pailes
[no bug] CPU intensive usage Kmuland 4 6144 Last post May 09, 2008, 12:05:10
by pailes
[no bug] E5X bug? javamannen2 4 3895 Last post September 13, 2008, 12:40:07
by raina
[fixed] Possible bugs in Milkytracker 0.90.80 DasKreestof 4 4280 Last post December 11, 2008, 01:29:22
by DasKreestof
[no bug] random "quits" dr_mabuse 4 3654 Last post January 14, 2008, 22:16:37
by dr_mabuse
[fixed] Instrument Editor Fadeout indigo 4 4202 Last post September 09, 2008, 11:16:15
by raina
[closed] IT Import Bugs KungFuFurby 4 4091 Last post September 20, 2007, 20:43:16
by KungFuFurby
Bug: Jack and Milkytracker not working correctly usrfriendly 4 6166 Last post April 26, 2011, 20:48:47
by Deltafire
[no bug] "beeeeeep" bug dr_mabuse 3 3691 Last post April 16, 2008, 21:55:47
by jimee
[confirmed?] saving as MOD problem am-fm 3 3726 Last post August 09, 2007, 13:45:38
by Saga Musix
[no bug] Latency? cyberf0x 3 4102 Last post June 22, 2008, 17:22:12
by raina
Audio sample generation problem. mattia.giovanetti 3 3211 Last post March 10, 2010, 19:32:55
by Deltafire
Milkytracker 0.90.85 crashes on exit com64 2 3155 Last post February 25, 2012, 23:58:46
by Kmuland
crash while saving custom layout (v0.90.85) 8ch 2 4391 Last post February 25, 2012, 21:55:37
by Deltafire
[no bug] Trying to get going on Vista... koda 2 3289 Last post September 12, 2007, 21:32:32
by koda
[fixed] Failed to open audio device! crazy_chris 2 4858 Last post October 09, 2007, 22:07:37
by crazy_chris
fails to build on FreeBSD 9.1 kdukeadia 1 2703 Last post November 11, 2013, 00:25:35
by Deltafire
Add channels: doesn't apply the default pannings yzi 1 7088 Last post November 11, 2013, 00:24:27
by Deltafire
One Shot samples loop incorrectly blubberdiblub 1 25478 Last post November 11, 2013, 00:23:05
by Deltafire
Lost data when using the backwards functionality FreeFull 1 4973 Last post November 02, 2013, 12:03:12
by Deltafire
Unable to load this mod (0.90.80) myrkraverk 1 2304 Last post November 14, 2012, 09:58:31
by myrkraverk
Pages: [1] 2   Go Up

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 15 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll