Mod Archive Forums Mod Archive Forums
Advanced search  

News:

Please note: Your main modarchive.org account will not work here, you must create a forum account to post on the forums.

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "jam channels" and "apply" button  (Read 104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

izmozero

  • Devouring the Pies
  • Offline Offline
  • Posts: 17
    • View Profile
"jam channels" and "apply" button
« on: October 24, 2020, 00:18:14 »

i think i might have discovered this awhile before, but didn't realize it might be a bug.

if i go into Config and check off Jam Channels and hit apply, I can test it right away and hear that polyphonic keyjazzing is working.
if i then hit "Ok", it goes back to being monophonic. when outside of the config page.

i then have to toggle it on and off hitting Ok, to get back to where the checkbox matches the behavior.

i've found that if i hit OK without messing around with the apply button, it works as it should .  it also seems like if i hit apply, and then cancel instead of "Ok"

there may be other subtleties or implications with this, but i'm just presenting what's most easy to reproduce.

now that i know a workaround of not hitting apply, i don't really mind so much...

i think previously i just did my polyphonic keyjazzing on the config page after hitting apply.
Logged

Deltafire

  • Milkytracker Moderator
  • Pie Rehab
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 194
    • View Profile
Re: "jam channels" and "apply" button
« Reply #1 on: November 24, 2020, 19:39:27 »

Logged
Pages: [1]   Go Up