Mod Archive Forums Mod Archive Forums
Advanced search  

News:

Please note: Your main modarchive.org account will not work here, you must create a forum account to post on the forums.

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Online Player doesn't autoplay in firefox  (Read 1645 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

NyTR0S96

  • New User
  • Offline Offline
  • Posts: 2
    • View Profile
Online Player doesn't autoplay in firefox
« on: November 07, 2023, 08:17:41 »

Hi. this is my 1st post here on the forums (I think its been a while) but it has come to my attention that the online player doesn't seem to auto play on firefox anymore. for reference I am on the latest version of firefox "119.0 (64-bit)" it works on edge just fine (and assuming other chromium based web browsers. but my main browser is firefox.
Logged
▓◄──▓│▓─┬─▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓─┬─▓▓▓─┬─▓▓▓▓░┌─┐▓┌─►
▓▓--  ▓│▓-│-  ▓┌┐▓┌┐▓ ▲ ▓│▓▓─┐▓│▓───►░│┼│▒│--
▓┼▓┼ ▓├┐▓▓▓▓││▓││▓ ▼ ▓│▓│▓│▓└┐▓▓▓▓░└─┤░├─┐
▓--  ▓▓├┴───▓├┘▓└┤▓▓▓▓─┤▓└─▓▓<◄───▓│--│▒│┼│
▓───▓│▓▓▓▓─┘▓▓▓│▓───▓└─▓▓▓──▓▓▓▓─┘◄─┘▓└─┘

cranberrynut

  • New User
  • Offline Offline
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Online Player doesn't autoplay in firefox
« Reply #1 on: November 14, 2023, 01:46:15 »

It's a little obscure, but you can change your preference for this site specifically if you'd like.

See: https://support.mozilla.org/en-US/kb/block-autoplay#w_site-settings

I just walked through it myself as I had the same issue - works like a charm!
Logged

NyTR0S96

  • New User
  • Offline Offline
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Online Player doesn't autoplay in firefox
« Reply #2 on: November 21, 2023, 07:50:26 »

ay thanks that actually worked. that was bugging me for so long.
Logged
▓◄──▓│▓─┬─▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓─┬─▓▓▓─┬─▓▓▓▓░┌─┐▓┌─►
▓▓--  ▓│▓-│-  ▓┌┐▓┌┐▓ ▲ ▓│▓▓─┐▓│▓───►░│┼│▒│--
▓┼▓┼ ▓├┐▓▓▓▓││▓││▓ ▼ ▓│▓│▓│▓└┐▓▓▓▓░└─┤░├─┐
▓--  ▓▓├┴───▓├┘▓└┤▓▓▓▓─┤▓└─▓▓<◄───▓│--│▒│┼│
▓───▓│▓▓▓▓─┘▓▓▓│▓───▓└─▓▓▓──▓▓▓▓─┘◄─┘▓└─┘
Pages: [1]   Go Up