Mod Archive Forums Mod Archive Forums
Advanced search  

News:

Please note: Your main modarchive.org account will not work here, you must create a forum account to post on the forums.

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [no bug] random "quits"  (Read 3425 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dr_mabuse

  • Pie Addict
  • Offline Offline
  • Posts: 56
    • View Profile
[no bug] random "quits"
« on: December 16, 2007, 04:34:25 »

hi,

its a strange bug:

sometimes milky just "quit", without freezing or warning and the actual work is lost..
never had this trouble with an older version...

its the Win XP version
« Last Edit: January 06, 2009, 12:55:47 by m0d »
Logged

pailes

  • Milkytracker Moderator
  • Pie Rehab
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 287
    • View Profile
Re: random "quits"
« Reply #1 on: December 16, 2007, 09:57:52 »

Which sound output driver are you using?
Logged

dr_mabuse

  • Pie Addict
  • Offline Offline
  • Posts: 56
    • View Profile
Re: random "quits"
« Reply #2 on: December 16, 2007, 23:53:05 »

DirectSound (RtAudio)
Logged

pailes

  • Milkytracker Moderator
  • Pie Rehab
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 287
    • View Profile
Re: random "quits"
« Reply #3 on: December 17, 2007, 08:33:42 »

Try something else for a while, waveOut (I know it's bad latency, but this is for testing purposes) or ASIO. If you don't have asio drivers for your soundcard, try the ASIO4ALL drivers.
Logged

dr_mabuse

  • Pie Addict
  • Offline Offline
  • Posts: 56
    • View Profile
Re: random "quits"
« Reply #4 on: January 14, 2008, 22:16:37 »

ok, forget to reply last year ;)

it wasnt milkys fault, it was my pc xD

also other apps crashed ramdomly, problem fixed now
Logged
Pages: [1]   Go Up