Mod Archive Forums Mod Archive Forums
Advanced search  

News:

Please note: Your main modarchive.org account will not work here, you must create a forum account to post on the forums.

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
 21 
 on: September 14, 2019, 13:11:00 
Started by louigi - Last post by louigi
I will also search my folders for the XI folder, but I doubt I still have it. I will also hit my friend up with whom we made the original purchase back in the day and see if he still has the files.

 22 
 on: September 14, 2019, 12:03:29 
Started by noobtracker - Last post by Saga Musix
It's definitely a process that can be automated, maybe with ffmpeg or similar?

 23 
 on: September 14, 2019, 12:02:07 
Started by louigi - Last post by Saga Musix
Similar recent request with no success so far: https://modarchive.org/forums/index.php?topic=4360.0

 24 
 on: September 14, 2019, 12:00:10 
Started by louigi - Last post by Saga Musix
Do you have any further hints how old it could approximately be, given that you call it "more modern"? When did you download it?

 25 
 on: September 13, 2019, 11:22:52 
Started by louigi - Last post by louigi
I have written reviews and they are now waiting to be screened. However, it would be great if I could at least view them. Right now there is no way to access them.

 26 
 on: September 13, 2019, 11:16:56 
Started by louigi - Last post by louigi
Back in the day there was this huge sample pack, which actually contained both wav files and xi instruments. Me and my friend actually purchased the CD and it transformed our tracking lives.

I still have the WAV folder, but as I wanted to track something, I realized that the XI folder was lost. And MAZ intruments website is no longer there, and I could not find any information on it anywhere, even Google searches come up largely unhelpful.

Has anyone still got this?

 27 
 on: September 13, 2019, 10:11:12 
Started by louigi - Last post by louigi
Not it, but a very beautiful track, so thank you anyway :D

 28 
 on: September 13, 2019, 09:48:17 
Started by noobtracker - Last post by noobtracker
Modules play properly (although there is a brief *pause* every 5-6 secs regardless of cycle speed or soundcard settings); the issue is that when trying to import my own samples, probably 20% or so play as garbage\noise. This also happens on my desktop PC running Dosbox FT2 (busby's clone works fine), and also other older Windows trackers, like MT2.

I found the issue anyway; the problem .wavs are all 24-bit and import just fine once converted to 16-bit depth via audacity. Though I don't think I've got the stomach to sift through and convert 80K samples.  :-X

 29 
 on: September 12, 2019, 19:39:53 
Started by m0d - Last post by Saga Musix
controll.mod was definitely imported into ST2 or ST3 and then re-saved as MOD, as you can see from the randomly added numbers in the sample names. Looking at the samples data, controller.mod appears to be the original as there is some weird sample start shifting going on in metalica.mod. I will keep controller.mod.

 30 
 on: September 12, 2019, 19:11:47 
Started by noobtracker - Last post by Saga Musix
There's no ADPCM samples in XM/MOD (unless you are trying to import one of those rare abominations compressed with the old ModPlug Player). If the samples don't play properly I would rather guess that it's related to the lack of performance as the output already stutters. If you haven't done so already, configure FT2 to use the Gravis Ultrasound, as that should consume less performance in DOSBox (rather than having to emulate the mixer code that drives the SoundBlaster, DOSBox will natively mix the samples in GUS memory).

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10